8.4 C
Kozani

Vasia Bresta Feat. Avra – Άσε με να ζω | Video Clip

Μελωδία 102.4
www.radiomelodia.gr

Το Νο1 Ραδιόφωνο Στον Νομό Κοζάνης

Vasia Bresta

Vasia Bresta Feat. Avra – Άσε με να ζω | Video Clip

Η Βάσια Μπρέστα ή Vasia Bresta τραγουδίστρια, dj ,ραδιοφωνικός παραγωγός και επαγγελματίας τουρίστας όπως μας αναφέρει, κυκλοφορεί επίσημα το πρώτο της digital single, από την εταιρία της MINOS/EMI -Universal.

Με τίτλο ‘Άσε με να Ζω” σε συνεργασία με τον Arva σε μουσική Πέννυς Σκαρού και Γιώργου Αρβανίτη και στίχους Πέννυς Σκαρού/ στίχους ραπ Βάσια Μπρεστα/παραγωγή ARVA.

Φυσικά το κομμάτι μπορείτε να το βρείτε σε ολα τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Το τραγούδι παντρεύει το dubstep με το ποπ και το dance και παίζεται κάθε μέρα στα “Κλεμμένα όνειρα” στη ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Mega .

Ακούστε ένα δυνατό κομμάτι!

Η Βάσια σπούδασε “Ελεύθερο”, “γραμμικό” και “Τεχνικό” σχέδιο και “Διοίκηση Επιχειρήσεων”/”Δημόσιες Σχέσεις” στο ΙΕΚ Ακμή. Ακολούθησαν μαθήματα φωνητικής ενώ τα τελευταία χρόνια δασκάλα της η Julie Massino και η Φώφη Ρούσου. Η αγάπη της για το τραγούδι ήταν άλλωστε ο λόγος που το 2004 συμμετείχε στο talent show του MEGA “Super Idol” καταφέρνοντας να φτάσει στην τελική δεκάδα. Κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, η Βάσια, είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ερμηνευτικές της ικανότητες, τραγουδώντας κομμάτια σε pop/rock, soul/r’n’b, hip hop, dance, house .

Από το 2005, πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις κάνοντας support σε μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας. Τον Νοέμβριο του 2010 συνεργάστηκε με τους B612 Musicall Production Team και τον Αντρέα Ρηγόπουλο κυκλοφορώντας το κομμάτι “Total Control”, ένα μουσικό project που κυκλοφόρησε σε digital μορφή παγκοσμίως από την INTERSCOPE RECORDS.

Σημαντική στιγμή αποτελεί η συνεργασία της με τον Γιάννη Ζουγανέλη σε δύο κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο δίσκο “Όλη η γη ένα παζάρι”. Σε μουσική Γιάννη Ζουγανέλη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη. Τα κομμάτια ονομάζονται “Όλη η γη ένα παζάρι-Έρωτας Σφαίρα” και “Σας πήραμε χαμπάρι”. Επόμενο κομμάτι με τίτλο “I can’t stop” και στα ελληνικά ως ”Πιο Πολύ” που αποτελεί διασκευή του γνωστού κομματιού των Deja Vu. Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Nekk ενώ η παραγωγή έχει γίνει από τους Pink Noisy και Livin R. Το κομμάτι γνωρισε μεγαλη επιτυχια σε όλη την Ελλάδα . Η Βάσια Dj σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα και εκτός όπως: Gusel, Soho , Radio Gazi 35, 8th Sin, Posh, Details, Stars, Grey, DaVinci , Vega, Marquee-Gazi, F bar, We , Nueva Trova, Sunrise , NOW,BLOCK, Wet , Dejavu , Diverso/Argos , Cosi/ Samos, Thallasa/ Leros , Deck/Ikaria .. k.a..

2 χρόνια ραδιοφωνική παραγωγός μέσα από τη συχνότητα του “Mango Radio by CU “και τον τελευταίο χρόνο στο πρώτο ιντερνετικό ραδιόφωνο των βορείων προαστίων “VP radio “. Ο Γιώργος Αρβανίτης/ARVA γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρός είχε έφεση στη μουσική ξεκινώντας στο ωδείο ως μπασιστας και στην συνέχεια παίζοντας σε μουσικές μπάντες σε όλη την Αθήνα . Σπουδάζοντας μουσική τεχνολογία στο Birmingham της Αγγλίας συνεργάστηκε με γνωστές αγγλικες metal μπάντες και περιόδευσε στην Αγγλία σε ηλικία 20 ετών . Παράλληλα ανέλαβε δουλειές μουσικής επιμελειας στην τηλεοπτική σειρά <Η ζωή της άλλης > και στα <Κλεμμένα Ονειρα>. Στην τηλεοπτική σειρά <η ζωή της άλλης> είχε και τον ρόλο του ηθοποιού. Ξεκινώντας την ηλεκτρονική μουσική στα 22 με πρώτη δουλεια ως παραγωγός στο <Ασε με να Ζω> με την Vasia Bresta, παράλληλα με τις υπόλοιπες 103 ροκ ,metal και ορχηστρικες συνθέσεις φαίνεται πως έχει πολλά να μας δείξει .

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram
ΝΕΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πρόσφατα Video Clip
Περισσότερα Νέα
ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης