22.4 C
Kozani

Αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας για την Rihanna

Rihanna

Αλλαγή δισκογραφικής εταιρίας για την Rihanna

Επίσημος συνεργάτης της Roc Nation του Jay Z φαίνεται πως είναι από εδώ και πέρα η καυτή Rihanna. Μετά από επτά πολύ επιτυχημένες κυκλοφορίες, 13 νούμερα-ένα τραγούδια και πολλούς ακόμα θριάμβους κάτω από την εποπτεία της Def Jam Records, η Rihanna αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να φύγει από την δισκογραφική εταιρία που ξεκίνησε την καριέρα της.

Η συνεργασία Rihanna-Roc Nation ξεκινάει βέβαια από το 2010 όταν η εταιρία του Jay Z άρχισε να μανατζάρει την γνωστή τραγουδίστρια. Πλέον η RiRi γίνεται επίσημο μέλος της δισκογραφικής ακολουθώντας ονόματα όπως ο Calvin Harris, ο J Cole, η Rita Ora καθώς και ο ίδιος ο Jay Z.

Την ίδια στιγμή το επίσημο site της Def Jam πλέον συμπεριλαμβάνει την Rihanna στο τμήμα “Legacy” (δηλαδή «Κληρονομιά») μαζί με ονόματα όπως η Ashanti και οι Public Enemies.

Παρότι η Rihanna είναι πλέον τραγουδίστρια της Roc Nation, η Def Jam θα συνεχίσει να προωθεί, να διαφημίζει και να διανέμει και την μουσική της στην αγορά. Όπως αναφέρει το Billboard, μέλη της Def Jam πρόσφατα συναντήθηκαν με την Rihanna για να συζητήσουν τα μελλοντικά της πλάνα. Η Rihanna και ο Jay Z δεν θα συνεργαστούν για πρώτη φορά. Η RiRi έγινε μέλος της Def Jam το 2005 όταν ο Jay Z ήταν ο πρόεδρος της εταιρίας, ενώ συνεργάστηκε και στο studio μαζί του στην τεράστια επιτυχία της “Umbrella” το 2007.

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram

Keep exploring...

Στίχοι: Trannos x Θοδωρής Βερλής – Sukarie

Trannos x Θοδωρής Βερλής – Sukarie | Download / Stream Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες YoutubeSpotifyiTunes/Apple MusicDeezer

Στίχοι: Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte – Πανσέληνος

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - Πανσέληνος | Download / Stream Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες Youtube Spotify iTunes/Apple Music Deezer

Related Articles

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης