13.4 C
Kozani

Αντύπας & Πρόδρομος – Μια Ιστορία | Νέο τραγούδι
Α

Μελωδία 102.4
Μελωδία 102.4
Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

Αντύπας-Πρόδομος

Αντύπας & Πρόδρομος – Μια Ιστορία | Νέο τραγούδι

Ο Αντύπας συναντά δισκογραφικά τον Πρόδρομο και μας εξιστορούν τη δική τους ξεχωριστή μουσική ιστορία. Πατέρας και γιος ενώνουν τις φωνές τους και μαζί έχουν να μας πουν «Μια Ιστορία»!

«Μια Ιστορία» που ξεκίνησε για τον πατέρα στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Μία διαδρομή που μέσα από αμέτρητες επιτυχίες οδήγησε στην αγάπη του κοινού και στην καταξίωση και συνεχίζει την πορεία της.

«Μια Ιστορία» που μπορεί να ξεκίνησε επίσημα για τον γιο πριν μερικούς μόλις μήνες, αλλά από τα πρώτα βήματα κέρδισε τις εντυπώσεις με το «Μην Της Το Πεις».

Ο Αντύπας συναντά το δισκογραφικά τον Πρόδρομο και μας εξιστορούν μία ξεχωριστή μουσική ιστορία. Το ολοκαίνουριο ντουέτο των δύο αντρών με τίτλο «Μια Ιστορία» υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο Γιώργος Μουκίδης, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο Ανδρέας Γιατράκος.

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι καθώς στους στίχους του, γίνεται τεχνηέντως αναφορά στο «Αγριολούλουδο», το «Άκου ρε φίλε», «Βρέχει φωτιά στην στράτα μου» αλλά και στο «Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος».

Αυτή την περίοδο ο Αντύπας εμφανίζεται μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο στο «Βοτανικός», σε ένα σχήμα που συμμετέχουν η Ελεάνα Παπαϊωάννου, οι Kings, η Κατερίνα Κυριαζή και ο Πρόδρομος.

Κυκλοφορεί από τις Sonar και Cobalt Music.

 

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram
Kozani
few clouds
13.4°C
16.8°
13.4°
62%
0kmh
20%
Τε
18°
Πε
11°
Πα
17°
Σα
16°
Κυ
19°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
GOSSIP NEWS

ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης