15.4 C
Kozani

Νατάσα Θεοδωρίδου | Ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θεατρικό σανίδι

Νατάσα Θεοδωρίδου - Δυο Ζωές

Εκπλήξεις μας ετοιμάζει η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον επόμενο χειμώνα.

Η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τη Μιμή Ντενίση στη νέα θεατρική παραγωγή που ετοιμάζει η δεύτερη και θα ανέβει τον Οκτώβριο του 2014 στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία του έργου που έχει τίτλο «Σμύρνη μου αγαπημένη» υπογράφει η Μιμή Ντενίση που παραχώρησε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για αυτή τη σπουδαία παράσταση. Επί σκηνής θα ερμηνεύει ζωντανή μουσική η Εστουντιαντίνα που έχει πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη έρευνα γύρω από την μουσική της Ιωνίας ενώ τα τραγούδια θα ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ήταν το όνειρό μου να γράψω ένα έργο για τη Σμύρνη. Όταν φτάσαμε στο θέμα της μουσικής ήμουν πολύ θετική όταν ο μαέστρος της Εστουδιαντίνα μού πρότεινε τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Τη γνώριζα λίγο, θεωρούσα όμως πάντα ότι είναι η καλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, γι’ αυτό και χαίρομαι που της δίνεται η ευκαιρία να κάνει μαζί μας κάτι το διαφορετικό. Μεταξύ μας υπήρχε αμέσως χημεία αφού η Νατάσα είναι ένας ντόμπρος άνθρωπος που απεχθάνεται τις δηθενιές ακριβώς όσο κι εγώ. ∆ιαισθάνομαι ότι θα είναι πολύ καλή στο θέατρο, ένα μεγάλο συν για την παράσταση αλλά και η παράσταση για την ίδια» αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση στην κυριακάτικη εφημερίδα.

Το «Σμύρνη μου αγαπημένη» είναι το πρώτο θεατρικό έργο που γράφτηκε ποτέ για την Σμύρνη και την ιστορία της. Χρειάστηκαν τρία χρόνια για να μελετηθεί το τεράστιο ιστορικό υλικό γύρω από το θέμα. Η Μιμή Ντενίση χρησιμοποίησε πολλές διαφορετικές πηγές – μαρτυρίες Μικρασιατών αλλά και Λεβαντίνων, Αμερικάνων και Τούρκων. Γι’ αυτό και πολλά στοιχεία γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά μέσα από το έργο.

Στο έργο, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύουν οι Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Τάσος Νούσιας, Μιχάλης Μητρούσης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κρατερός Κατσούλης, Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γερονικολού, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Νέδη Αντωνιάδη, Αναστασία Σκοπελίτη και Νέλη Αλκάδη.

Τα σκηνικά – κοστούμια θα είναι του Γιώργου Πάτσα, η μουσική και οι ενορχηστρώσεις του Αντρέα Κατσιγιάννη, οι κινηματογραφικές προβολές του Χρήστου Δήμα και οι χορογραφίες της Μάρως Μαρμαρινού.

SANIDI

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram

Keep exploring...

Στίχοι: Trannos x Θοδωρής Βερλής – Sukarie

Trannos x Θοδωρής Βερλής – Sukarie | Download / Stream Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες YoutubeSpotifyiTunes/Apple MusicDeezer

Στίχοι: Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte – Πανσέληνος

Δέσποινα Βανδή x Mente Fuerte - Πανσέληνος | Download / Stream Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες Youtube Spotify iTunes/Apple Music Deezer

Related Articles

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης