19.4 C
Kozani

Μελίνα Ασλανίδου – Ο Χρόνος Νικά | Νέο Τραγούδι
Μ

Μελωδία 102.4
Μελωδία 102.4
Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

mitzelos-aslanidou

Μελίνα Ασλανίδου – Ο Χρόνος Νικά | Νέο Τραγούδι

Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας της κιθάρας, Αντώνης Μιτζέλος, γνωστός για το ευρύ φάσμα της καλλιτεχνικής του δημιουργίας, υπογράφει ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια που θα ακούσουμε μέσα στο 2014 και που θα αγαπηθούν όσο λίγα, από το ελληνικό κοινό.

Το «Ο Χρόνος Νικά» είναι μία νοσταλγική μπαλάντα, ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, εμπλουτισμένο από τις κιθαριστικές μελωδίες του Αντώνη Μιτζέλου στο οποίο η Μελίνα Ασλανίδου δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας της.

Το τραγούδι είναι γραμμένο για τις ανάγκες του soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «Κοινός Παρονομαστής» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος μάλιστα υπογράφει και τους στίχους. Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το χειμώνα του 2014 και ήδη έχει αποσπάσει υποψηφιότητες και διακρίσεις σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Η μουσική του soundtrack ανήκει εξολοκλήρου στον Αντώνη Μιτζέλο και θα κυκλοφορήσει σχεδόν ταυτόχρονα.

Όταν ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κιθαρίστες και συνθέτες συνεργάζεται με μια από τις πιο αναγνωρισμένες και συναισθηματικές γυναικείες φωνές, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό!

Το Ο Χρόνος Νικά μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο ραδιοφωνικό crossover, να κάνει επιτυχία που να… «νικήσει το χρόνο» και να ακούγεται σε λίγες μέρες παντού!!!

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram
Kozani
clear sky
19.4°C
21.2°
19.4°
32%
3.1kmh
0%
Πα
21°
Σα
21°
Κυ
22°
Δε
24°
Τρ
20°

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

DIGITAL SINGLE

Music News

GOSSIP NEWS

ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης