Γιάννης_Πλούταρχος _ Σταμούλης_Σπύρος_CEO_Heaven_Music

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Heaven Music ο Γιάννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Heaven Music και είναι έτοιμος να συνεχίσει να μας ταξιδεύει σε καλλιτεχνικούς δρόμους.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music, καλωσορίζει και πάλι στην μουσική της οικογένεια τον μοναδικό καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο, που έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική και συνεχίζει να δίνει στο κοινό του τεράστιες επιτυχίες . Μετά από το Νο1 album σε πωλήσεις για το 2016 με τίτλο «Θέμα Χρόνου», ο Γιάννης Πλούταρχος επανέρχεται με το νέο συμβόλαιο και μας υπόσχεται εκπλήξεις μέσα από ολοκαίνουριες μουσικές επιλογές.

Ο Γιάννης Πλούταρχος , μαζί με την Heaven Music, συνεχίζουν μαζί το δημιουργικό τους ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία τραγούδια που θα αγαπηθούν από όλους.

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20"]