Στίχοι: Ελευθερία Πάτση - Άγριο Πάθος

Ελευθερία Πάτση – Άγριο Πάθος | Νέο Τραγούδι

«Σε μια πόλη που ’χει γονατίσει» έρχεται το «Άγριο Πάθος» για να ταράξει τις ζωές μας. Το «Άγριο Πάθος» είναι το δεύτερο τραγούδι που έγραψαν η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας για την ξεχωριστή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, Ελευθερία Πάτση.

Μετά από δύο επιτυχημένα live στον Σταυρό του Νότου τον περασμένο Νοέμβριο, που ακολούθησαν την επιτυχία του πρώτου τραγουδιού της Ελευθερίας «Δεν έχω λόγια», η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας μάς χαρίζουν ένα νέο τραγούδι, παθιασμένο για ζωή.

Διονυσιασμός, ρεαλισμός και νοσταλγία μαζί. Σε ένα τραγούδι που επιτίθεται στη μοναξιά της σύγχρονης πόλης, στη σιωπή των κατοίκων και στην «καταχρεωμένη από κούνια» πραγματικότητα, μέσα από τους στίχους της Μυρτώς Κοντοβά και τη μουσική του Βαγγέλη Τούντα.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

Ένα τραγούδι με έντονο ήχο και ρυθμό που μεταφέρει στο κέντρο της πόλης γκάιντες, τσαμπούνες και βιολιά μπλεγμένα με ηλεκτρικές κιθάρες, σαν ξέσπασμα και σαν γιορτή.

Η Μυρτώ Κοντοβά, αγαπημένη στιχουργός, σεναριογράφος και συγγραφέας, στην πρώτη της δισκογραφική παραγωγή, καταπιάνεται με την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση παραγωγής και μας χαρίζει δύο τραγούδια με τη φωνή της Ελευθερίας Πάτση.

«Η Ελευθερία, όταν τραγουδάει, συγκινείται και δε φοβάται να το δείξει. Εκτίθεται και
σπάει και ανασυντάσσεται και ξανασπάει και αυτό με συγκινεί κι εμένα τρομερά» λέει η Μυρτώ.

Ακούστε το εδώ: