Γιώργος Δημητριάδης - Τίποτα κακό δε θυμάμαι

Γιώργος Δημητριάδης – Τίποτα κακό δε θυμάμαι | Νέο CD

Το πρώτο, δυναμικό single, που αποτέλεσε τον προάγγελο του νέου, μεγάλου δίσκου, που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο.

Η ανάγκη της φυγής, το τίναγμα της σκουριάς και το πέταγμα σε άλλο ουρανό. Η μαγνητική δύναμη του βάλτου που σε κρατάει σε όσα έχεις συνηθίσει, αλλά και σε όσα αγαπάς, όσο κι αν λες πως τα μισείς. Οι δύο όψεις μας, οι δύο εαυτοί μας και η πάλη τους.

Ο Γιώργος Δημητριάδης, υπογράφει τη μουσική, και τον στίχο ο εξαιρετικός τραγουδοποιός και φίλος του, Κώστας Τηλαβερίδης.

«Τίποτα κακό δε θυμάμαι». Μια νέα περιπέτεια. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, αυτές τις γαλανές, αλλά ψυχολογικά μαύρες κι άραχλες, που ένας δημιουργός επωμίζεται όλο το πόνημα, όχι μονάχα σαν δημιουργός ,αλλά και σαν «εκτέλεση» παραγωγής, όχι στα 6, αλλά από τα 11 μέτρα, εκεί όπου στήνεται για να βαρέσει το πέναλτι, με στόχο να σκοράρει και να πάρει το κύπελλο και με ρίσκο φυσικά, να πάρει και κάτι άλλο, που το ήθος εμού, ημών αλλά και υμών δεν επιτρέπει να πούμε! Ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε τον περασμένο Δεκέμβρη. Η συνεργασία ήταν εξαιρετικά αποδοτική αλλά και αρμονική, μπολιασμένη από τη νοοτροπία της σύνθεσης κι όχι της κόντρας. Η αγάπη ξεχειλίζει μέσα από τις νότες και τα παιξίματα σε αυτόν τον δίσκο.

Τελειώσαμε 1η Ιουνίου με 10 νέα τραγούδια, όλα δικές μου συνθέσεις, υπογράφοντας τον στίχο σε 4 από αυτές κι έχοντας την συνεργασία στα υπόλοιπα των φίλων στιχουργών, όπως οι Κώστας Τηλαβερίδης, Δημήτρης Λαμπρινός, Χριστίνα Καλογεροπούλου, Ανδρέας Καραγιαννίδης, Αμίρα Πουλχερία Φράνη.

Ακούστε το CD εδώ:

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Δεν είμαι κανενός

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροι ήρωες – Ακορντεον

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Κύκνος

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Σκουριά

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Τίποτα κακό δε θυμάμαι

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Ώρα Σελήνης

http://www.dailymotion.com/video/x563vc3_%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-o%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B5%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_music

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Μέσα απ’τη Φωτιά

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Barman

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Σε θέλω ζωή

Γιώργος Δημητριάδης & Οι μικροί ήρωες – Θέλω αέρα

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20"]