Κώστας Δόξας - Φασαρία

Κώστας Δόξας – Φασαρία | Video Clip

Το ολοκαίνουριο single και video clip του Κώστα Δόξα έχει τίτλο «ΦΑΣΑΡΙΑ» και την έκανε κυριολεκτικά για τα μάτια της όμορφης Μαρίας Κορινθίου. Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πιάστηκαν στα χέρια και η φασαρία δεν άργησε να γίνει.

Ένα ευχάριστο video clip που έρχεται να κάνει φασαρία και να ταράξει τα νερά. Στο επίσημο video clip επίσης συμμετέχει η Σύλβια Δεληκούρα και η Ναταλία Δήμου.

Ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος για ακόμα μία φορά μας παρουσιάζει μία πολύ πρωτότυπη και όμορφη δουλειά του και σκηνοθετεί μία ταινία μικρού μήκους που θα μας κάνει να τη λατρέψουμε.

Οι παραγωγοί του project Teo Tzimas και Μάριος Χαπέρης μας παρουσιάζουν κάτι που αναμένεται να απασχολήσει πολύ τα μουσικά δρώμενα. Η ηχογράφηση έγινε στο studio της EPIC MUSIC και η ενορχήστρωση επιμελήθηκε από τον Πάρη Κάλπο και τον Teo Tzima.

Δείτε το video clip εδώ:

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20″]