Μάκης Δημάκης – Σταμάτης Γονίδης στον Βοτανικό

Μάκης Δημάκης Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός Χειμώνας 2017-18

Μία συνεργασία έκπληξη, ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί για φέτος το φθινόπωρο, όταν ο Βοτανικός 2017-2018 θα φιλοξενήσει δύο πολύ μεγάλα ονόματα του μουσικού στερεώματος, τον Μάκη Δημάκηψπου διέπρεψε πέρισυ στο συγκεκριμενο κεντρο και σε μια guest εμφάνιση του ο Σταμάτης Γονίδης , οι οποίοι βέβαια έχουν μοναδικό στόχο να απογειώσουν με το πρόγραμμα τους το κέφι δημιουργώντας ένα στέκι στην στο νυχτερινό κέντρο του Βοτανικού. Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης, δεν απογοητεύουν το κοινό τους ποτέ και φέτος επιβεβαιώνουν για μία ακόμα χρονιά ότι και οι δύο παραμένουν πιστοί στο κοινό τους, αφού είμαστε βέβαιοι ότι η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο στο νυχτερινό κέντρο του Βοτανικού με τον έμπειρο Σταμάτη Γονίδη και τον νεοφερμένο μεν αλλά εξίσου επιτυχημένο, Μάκη Δημάκη.

Μάκης Δημάκης Βοτανικός χειμώνας 2017-18

Ο Μάκης Δημάκης, μας ήρθε από Βόρεια, όπου είχε ήδη καθιερωθεί ως ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του, με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και για πρώτη φορά εμφανίστηκε στην Αθήνα παίρνοντας τα ινία στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός», μόλις το 2016. Για δεύτερη συνεχή χρονιά και μετά από μεγάλη επιτυχία, ο Βοτανικός αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Μάκη Δημάκη με την προσθήκη ενός κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή του λαϊκού προγράμματος, τον Σταμάτη Γονίδη. Για πρώτη φορά Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης, ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι στη σκηνή του Βοτανικού με μοναδικό τους στόχο την ικανοποίηση του αθηναϊκού και μη κοινού.

Σταμάτης Γονίδης Βοτανικός χειμώνας 2017-2018

Ο Σταμάτης Γονίδης, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, ο οποίος μετρά πάνω από τριάντα χρόνια στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Η εμπειρία του είναι μεγάλη αφού, έχοντας συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, και έχοντας πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, διανύει μία πολύ επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Φέτος το φθινόπωρο, ετοιμάζεται να πατήσει στην πίστα του Βοτανικού, συνοδευόμενος από τον πολλά υποσχόμενο και επιτυχημένο, Μάκη Δημάκη, ο οποίος ανανέωσε για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία του με το μαγαζί. Οι δύο καλλιτέχνες, έτοιμοι να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο Αθηναίο ξενύχτη, θα κερδίσουν σίγουρα την καρδιά του αθηναϊκού κόσμου, με τις φωνές τους και τις παρουσίες τους και με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται πολλά.

Βοτανικός χειμώνας 2017-18

Ο Βοτανικός είναι ένα από τα πιο μεγάλα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, από το 2004 που πρωτοξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα. Έχει φιλοξενήσει τεράστια ονόματα από το ελληνικό μουσικό στερέωμα, όπως την Χάρι Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Μαρινέλλα, την Άννα Βίσση, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Αντύπα, την Νατάσα Θεοδωρίδου, την Έλλη Κοκκίνου, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Νίκος Κουρκούλη, τον Νίκο Μακρόπουλο και πάρα πολλούς

άλλους γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το νυχτερινό κέντρο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μάκη Δημάκη, για δεύτερη χρόνια, αφού διήνυσε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την διασκέδαση στην νυχτερινή Αθήνα, έβαλε δίπλα του τον μεγάλο και αγαπημένο Σταμάτη Γονίδη, που με την προσθήκη του, θα αποτελέσουν το πιο αγαπημένο δίδυμο της φετινής νυχτερινής διασκέδασης τα Αθήνας. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Μάκης Δημάκης, ετοιμάζονται πυρετωδώς, να υποδεχθούν το κοινό τους, αφού οι πόρτες του βοτανικος δημακης γονιδης ανοίξουν το Φθινόπωρο.