Η Μελίνα Ασλανίδου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ

Στο περιοδικό “ΕΓΩ!Weekly” παραχώρησε συνέντευξη η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, ενώ φωτογραφήθηκε με το νέο της look και αποκάλυψε πολλά στις σελίδες του.

Διαβάστε αποσπάσματα απ’ την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

Μετά το «The Voice», που ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, και μια σειρά συναυλιών ανά την Ελλάδα, όπου το κοινό σε αντιμετώπισε με μεγάλη θέρμη και αγάπη, ποιοι είναι οι νέοι σου στόχοι;
Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων για ό,τι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, θα έλεγα πως είμαι ευτυχισμένη γιατί εισέπραξα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Θέλω να συνεχίσω να είμαι συνεπής, με την ίδια εργατικότητα, όρεξη και δημιουργικότητα στην καλλιτεχνική, προσωπική και επαγγελματική ζωή μου.

Έχεις περάσει κατάθλιψη. Πώς αντιμετώπιζες τον πόνο τότε;
Το πιο σημαντικό μάθημα ήταν η διαχείριση του μαύρου της κατάθλιψης. Ακόμα και τη στιγμή που έβλεπα τα πάντα αρνητικά, ήξερα ότι και στο απόλυτο σκοτάδι υπάρχει φως. Από εκεί έψαχνα το δρόμο της διαφυγής.

Έχεις δεχτεί και σωματική βία σε σχέση;
Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα «να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου».

Είσαι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις bottox, μεσοθεραπείες;
Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ό,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά, δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπό μου με βότανα. Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, την Μπέλλα Θεανώ. Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα τις κρέμες μου και το πρωί και το βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και bottox, αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον.

Πλαστική έχεις κάνει;
Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή γονιδιακά. Αν δεις τα πρόσωπα των γονιών μου, θα τους θαυμάσεις. Δεν έχω κάνει πλαστικές. Δεν έχω όμως θέματα με αυτά. Πρέπει να νιώθεις όμορφος. Αν σε ενοχλεί κάτι στην εμφάνισή σου, πρέπει να το φτιάξεις. Δεν είναι κακό. Οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σου, για να αισθάνεσαι ωραία, να είσαι ευτυχισμένος και θετικός άνθρωπος στην κοινωνία, να μην τρώγεσαι μέσα σου. Από πότε εξάλλου θα πρέπει να ενοχοποιούνται οι άνθρωποι που φροντίζουν τον εαυτό τους. Τα πιο σημαντικά βέβαια που μπορούμε να κάνουμε είναι σωστή διατροφή και άσκηση. Αθλούμαι σχεδόν καθημερινά με μια εξαιρετική γυμνάστρια, τη Χριστίνα Στράκαρη, αλλά και τη φίλη μου Χρύσα Καλπάκη.

Τα επόμενα βήματά σου;
Σύντομα θα ακούσετε το δεύτερο single που κυκλοφορεί από τη Heaven σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου από το επερχόμενο άλμπουμ μου, ενώ παράλληλα ετοιμάζω έναν εξαιρετικό ποντιακό δίσκο με καινούργια τραγούδια.

Ολοκληρώνοντας, ποια σημαντική απόφαση έλαβες φέτος για τον εαυτό σου;
Να ζω πολύ συνειδητά την κάθε στιγμή στη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένη και ευγνώμων για όσα έχω.

Περισσότερα στο “ΕΓΩ!Weekly” που κυκλοφορεί.

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20"]