Νέες επιτυχίες για τους Rock Bands Slots Machine

Η Ροκ μουσική έχει τις ρίζες της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής περί τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Αν και λίγα χρόνια αργότερα εξελίχθηκε σε πολλά και διαφορετικά στυλ, εντούτοις μπορούμε να εικάσουμε πως προέρχεται από αφρικανικά μπλουζ, rhythm και Rock and Roll. Κύριος εκφραστής του συγκεκριμένου στυλ μουσικής αποτελεί η ηλεκτρική κιθάρα και τα drums ενώ στο μικρόφωνο βρίσκεται ένας ή περισσότεροι τραγουδιστές. Η θεματολογία των Rock τραγουδιών είναι μεγάλη, με τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον.

Στο πέρασμα του χρόνου, τα Ροκ συγκροτήματα άφησαν το δικό τους στίγμα επηρεάζοντας άλλες φορές θετικά και άλλες αρνητικά το πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής τους. Στο μυαλό μας τα έχουμε συνδυάσει με τετραμελείς κυρίως ομάδες μουσικών που αποτελούνταν από δύο κιθαρίστες, έναν μπασίστα και έναν ντράμερ. Ανεξίτηλα στο χρόνο έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα ροκ μπάντες όπως οι Beatles, οι Led Zeppelin, οι Rock Band Slot Machines και πολλές άλλες.

Μία ροκ μπάντα που έκανε αισθητή την παρουσία της τις τελευταίες δεκαετίες είναι η Rock Band Slot Machines. Το γκρουπ αυτό από την Ταϊλάνδη κατάφερε να όχι μόνο να μείνει ζωντανό στον ανταγωνισμό της μουσικής βιομηχανίας αλλά στο πέρασμα του χρόνου να εδραιώνει τη θέση του ως ένα από τα κορυφαία στο είδος του.

Συλλογή βραβείων για τους RBSM

Έχουν στο ενεργητικό τους ήδη 6 albums και από το 2000 όταν και ιδρύθηκαν δεν έχουν σταματήσει να συγκεντρώνουν διακρίσεις. Το 2007 κέρδισαν με το “Phan” το τίτλο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς ενώ λίγο αργότερα με το “Cell” κατάφεραν να πάρουν το τίτλο του καλύτερου άλμπουμ. Οι διακρίσεις όμως δεν τελειώνουν για τους Rock Band Slot Machines που κατακτούν την κορυφή σε κατηγορίες όπως αυτές των Best Group Artists και Best Album of the Year. Με όνομα που παραπέμπει περισσότερο σε νικητές online casino βραβεία 2017, οι Rock Band Slot Machines είναι σίγουρο πως θα μας απασχολήσουν θετικά και τα επόμενα χρόνια.

Στις μέρες μας η μουσική βιομηχανία συνεχίζει να απασχολεί άλλες φορές ευχάριστα και άλλες δυσάρεστα τη κοινή γνώμη. Σίγουρα μέσα από τη μουσική περνάνε κοινωνικά μηνύματα με τους αποδέκτες να τα επεξεργάζονται σχολαστικά και να διαμορφώνουν άποψη. Η μουσική πάντως παραμένει ένα μέσο έκφρασης με μεγάλη δυναμική και απήχηση.