Πάνος Κιάμος & Αντύπας στο CLUB 22

Κιαμος Αντύπας από τις 14 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν δυναμικά στο Club 22 2017-2018.Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στην πορεία τους και ετοιμάζουν να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση από την πίστα του Club 22. Για τον Πάνο Κιάμο θα είναι μια ακόμα χρονιά επιτυχίας στην πίστα που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο Αντύπας θα βρεθεί για πρώτη φορά στο χώρο του. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο μοναδικός, Βο, που θα δώσει τη δική του νότα στο πρόγραμμα. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε Πάνος Κιάμος Αντύπας θα είναι κοντά μας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν. Λίγες μέρες απέμειναν μονάχα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα!

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

Από το 2012, όταν ήδη η φήμη του είχε εκτοξευθεί, ο Πάνος Κιάμος συνεργάζεται χωρίς διακοπή με το Club 22. Η πρώτη σεζόν συνεργασίας τους είχε φέρει επιτυχία άνευ προηγουμένου και κάπως έτσι, οι δύο πλευρές συνέχιζαν τη συνεργασία, με τη μία σεζόν να φέρνει την άλλη. Πλέον ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει για έκτη συνεχόμενη σεζόν στην πίστα του και να γίνει ξανά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης. «Σκοτώνεις», «Φωτιά με φωτιά», «Στο τρελοκομείο» είναι μονάχα μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει μέσα στα σχεδόν είκοσι χρόνια πορείας του και ολοκληρώνουν ένα πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Πέρσι, για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια, τον είδαμε να συνοδεύεται στην πίστα από άλλο όνομα, τον Νίκο Κουρκούλη, ενώ φέτος η μεγάλες συνεργασίες συνεχίζονται για τον καλλιτέχνη. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του θα δούμε τον Αντύπα, με τον οποίο θα δημιουργήσουν το πιο καυτό δίδυμο του χειμώνα.

ΑΝΤΥΠΑΣ CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

Πάνος Κιάμος & Αντύπας στο CLUB 22

Ο Αντύπας είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο του ελληνικού τραγουδιού με δεκαετίες εμπειρίας και επιτυχιών. Περισσότερα από 30 χρόνια πορείας μετρά στο μουσικό πεντάγραμμο και μέσα σε αυτά μας έχει χαρίσει τόσες επιτυχίες που είναι δύσκολο να καταμετρηθούν. Ανάμεσα σε αυτές, τα αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια του «Οδηγώ και σε σκέφτομαι», «Άραγε», «Ώρες ώρες», «Για να μην τρελαθώ» και «Ένα σου σημάδι μόνο». Τον έχουμε δει να περνά από πολλές πίστες της πόλης και να κάνει συνεργασίες που έχουν αφήσει γερά το στίγμα τους στη διασκέδαση τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης. Φέτος, ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια συνεργασία που θα αφήσει εποχή. Ο τραγουδιστής συνεργάζεται για πρώτη φορά με το Club 22 και τον Πάνο Κιάμο και είναι έτοιμος να γίνει το απόλυτο της διασκέδασης.

CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18

Το Club 22 στεγάζεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22 και από το 2012 λειτουργεί ως live stage κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Από την πρώτη κιόλας σεζόν φιλοξενεί στην πίστα του τον Πάνο κιάμο, ενώ φέτος στην παρέα ετοιμάζεται να προστεθεί και ο Αντύπας ολοκληρώνοντας την καλύτερη παρέα διασκέδασης! Club 22 τηλεφωνο 211-7707570