Πρεμιέρα Βοτανικός: Γονίδης – Δημάκης

Ακόμα μια πρεμιέρα ήρθε να προσθέσει ακόμα έναν προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα από εδώ και στο εξής, από την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για το Βοτανικός μπουζούκια που άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο κοινό έχοντας στο τιμόνι του τον Σταμάτη Γονίδη και τον Μάκη Δημάκη. Ο πρώτος επέστρεψε στην πίστα αυτή ύστερα από έντεκα χρόνια απουσίας (εκεί τον είδαμε το 2006 με τη Νατάσα Θεοδωρίδου) ενώ από την άλλη, το φαινόμενο Μάκης Δημάκης ανέβηκε για δεύτερη σεζόν στην πίστα αυτή.

Ύστερα από την εξαιρετική απήχηση που είχε η περασμένη σεζόν με τη συνεργασία καλλιτέχνη και κέντρου, ο Μάκης Δημάκης πήρε το πράσινο φως για ακόμα μια σεζόν και στην πρεμιέρα αυτή, εντυπωσίασε ξανά. Το πρόγραμμα άνοιξε ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης, ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης που μετρά χρόνια εμπειρίας στις πίστες και έκανε το κέφι να ανέβει από τις πρώτες κιόλας ώρες. Στη συνέχεια, ο Μάκης Δημάκης ανέλαβε τα ηνία του προγράμματος και έκανε το κέφι να απογειωθεί. Έχοντας στις αποσκευές του μεγάλες επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Όταν το ανοίξεις», «Κανείς δεν είναι κανενός», και «Εγώ δεν μπορώ» ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και παρουσίασε ένα πρόγραμμα που ενθουσίασε για τα καλά το κοινό του κέντρου και έκανε τη διασκέδαση να χτυπήσει κόκκινο!

Πρεμιέρα Βοτανικός: Γονίδης – Δημάκης

Τελευταίος στην πίστα ανέβηκε ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης που φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό του που κατέκλυσε το κέντρο για τον απολαύσει. Ο μεγάλος ερμηνευτής, σε τρελά κέφια, παρουσίασε ένα μοναδικό πρόγραμμα και έδωσε με τον πιο δυναμικό τρόπο το εναρκτήριο λάκτισμα για την ερχόμενη σεζόν. ο διάσημος καλλιτέχνης ξέρει πολύ καλά πώς να απογειώνει το κέφι και φυσικά σε συνδυασμό με τις αμέτρητες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όλες αυτές τις δεκαετίες στη δισκογραφία, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Ο Βοτανικός γονιδης δημακης επέστρεψε πολύ δυναμικά για να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα hot spots της πόλης για ακόμα έναν χειμώνα.

Από την πρώτη βραδιά του κέντρου στην Αθήνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι επώνυμοι φίλοι των δύο πρωταγωνιστών που βρέθηκαν εκεί για να τους στηρίξουν με τον πιο ένθερμο τρόπο. Ανάμεσα στους διάσημους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, και ο Χρήστος Χολίδης (με τον οποίο ο Σταμάτης Γονίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν), ο Χάρης Κωστόπουλος αλλά και η Βασιλική Νταντά. Μια πολύ δυναμικά αρχή για το αγαπημένο κέντρο που μας υποσχέθηκε μια σεζόν απόλυτης διασκέδασης και φέτος! Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κάνουν τον Βοτανικό τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20"]