Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Η καθημερινή γυμναστική με βοηθούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Οι γυμναστές μου με κρατούν σε εγρήγορση. Ο χορός είναι σπουδαία γυμναστική», λέει η 35χρονη

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ακόμα το’ χει και το αποδεικνύει. Η διάσημη τραγουδίστρια έδειξε τις χορευτικές της ικανότητες τόσο στο χορό όσο και στη γυμναστική.

Η 35χρονη Μπρίτνεϊ ανέβασε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που την δείχνουν να έχει τέλεια ανοίγματα αλλά και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει.

Το βίντεο παρακολούθησαν περισσότεροι από 14.4 εκατομμύρια follwers και όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει χαμός από τα σχόλια.

Τον τελευταίο καιρό η πριγκίπισσα της ποπ έχει κάνει δυναμικό come back και ασχολείται πάρα πολύ με την γυμναστική και το fitness. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή!

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Women’s Health αποκάλυψε ότι η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς της: «Η καθημερινή γυμναστική με βοηθούν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Οι γυμναστές μου με κρατούν σε εγρήγορση. Ο χορός είναι σπουδαία γυμναστική».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς 2

Μπρίτνεϊ Σπίαρς 3

Μπρίτνεϊ Σπίαρς 4

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20"]