αλχημιστες

Οι Αλχημιστές επιστρέφουν με το τραγούδι φταίει που έφυγες, μία νέα μουσική πρόταση που διακρίνεται από το δικό τους ξεχωριστό ύφος!

Τους Αλχημιστές το ευρύ κοινό τους γνώρισε πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια μέσα από τη συνεργασία τους με το Βασίλη Καρρά στο «Λόγια φιλικά», μία μεγάλη επιτυχία που πολυ-τραγουδήθηκε και αγαπήθηκε.

Το τελευταίο «χτύπημα» του πενταμελούς συγκροτήματος ήταν το «Πάρε με απόψε», μία διασκευή μία αγαπημένης επιτυχίας του παρελθόντος που χαρακτηρίζεται από το μοναδικό τρόπο των Αλχημιστών. Το «Πάρε με απόψε» ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Νίκος Ζιώγαλας περί το 1990, όπως και φυσικά αργότερα η Γλυκερία.

Αυτή τη φορά το γκρουπ επιστρέφει με μία ακόμη ξεχωριστή μουσική πρόταση τραγουδώντας «Φταίει που έφυγες». Αυτός είναι και ο τίτλος του νέου τραγουδιού τους που φέρει αποκλειστικά τη δική τους υπογραφή μουσικά και στιχουργικά.

Την τελευταία περίοδο οι Αλχημιστές εμφανίζονταν στο «Rex» και στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή στη μοναδική ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση «One Mark Show» η οποία έριξε αυλαία στις εμφανίσεις της το περασμένο Σάββατο 8 Μαρτίου.

Το «Φταίει που έφυγες» κυκλοφορεί από τη Minos – EMI.