11.4 C
Kozani

Investo feat. Tara McDonald – A Place To Go | Video Clip

ΝΕΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Μελωδία 102.4

www.radiomelodia.gr

Το Νο1 Ραδιόφωνο στον Νομό Κοζάνης.

investo

Investo feat. Tara McDonald – A Place To Go | Video Clip

Το “A Place To Go”, το dance track, του ανερχόμενου και ταλαντούχου DJ/παραγωγού, Investo, στο οποίο συμμετέχει στα φωνητικά η dance diva, Tara McDonald, βρίσκεται ήδη στο playlist των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και έχει σκαρφαλώσει μέχρι στιγμής στο Top60 του Official Greek Airplay Chart. Το track που κυκλοφορεί από την κορυφαία dance εταιρεία της χώρας μας, την Down2Earth Records, καρφώθηκε κατευθείαν στο #2 του Ελληνικού iTunes Chart ενώ βρίσκεται και στο Shazam Chart.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο Las Vegas και στο Los Angeles με σκηνοθέτη τον Edward John Drake. Το video ξεκινάει με την Tara McDonald και τον Investo να στέλνουν ένα σε έναν νέο με προβλήματα υγείας. Οι κολλητοί του, του έχουν κανονίσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις από sky diving και βόλτες με λιμουζίνα μέχρι χορό και διασκέδαση εως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ένα video που θα σας αγγίξει, με το άκρως επίκαιρο μήνυμα “Don’t Count The Days, Make The Days Count”.

Ο Investo αυτές τις μέρες πραγματοποεί την πρώτη του Αμερικάνικη περιοδεία. Στις 20 Δεκεμβρίου έπαιξε στο Las Vegas, με τον βραβευμένο με Grammy DJ/Παραγωγό/Remixer, Cedric Gervais, ο οποίος έχει δουλέψει με την Lana Del Rey, την Miley Cyrus και άλλους. Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 Δεκεμβρίου θα βρεθεί σε ένα από τα πιο hot club στο San Francisco ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς επιστέφει στο Las Vegas για ένα μοναδικό event με τον Alesso, ο οποίος έχει δουλέψει με τους Avicii, Swedish House Mafia, Tiesto, Sander Van Doorn, Kaskade και άλλους.

Ο Investo βρίσκεται αυτή την περίοδο στο studio δουλεύοντας για το επόμενο του single, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος.

Το official video clip του “A Place To Go” έκανε πρεμιέρα στο YouTube πριν λίγα λεπτά και μπορείτε να το δείτε εδώ:

 

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lifestyle News

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης