8.4 C
Kozani

Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage

Περισσοτερα αρθρα

Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage

Μία ευχάριστη έκπληξη για τα γενέθλιά του, περίμενε τον Σάκη Αρσενίου, το βράδυ του Σαββάτου, από τους συναδέλφους του, στο Bodega Live Stage.

Και ενώ ο δημοφιλής ερμηνευτής, τραγουδούσε επί σκηνής, και αποθεωνόταν από το κατάμεστο κόσμου μαγαζί, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Γιώργος Βέρος, έκαναν την εμφάνισή τους, on stage, διακόπτοντας το πρόγραμμά του, και αιφνιδιάζοντάς τον.

Κρατώντας μία τούρτα, με αφορμή τα γενέθλιά του στις 19 Μαρτίου, μαζί με όλο το μαγαζί, του τραγούδησαν το happy birthday, με τον ίδιο, να τους ευχαριστεί από καρδιάς, και να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

Σάκης Αρσενίου έκπληξη γενεθλίων

Δηλώνοντας και δημόσια, από την πίστα του Bodega, ότι τα φετινά γενέθλια του, ήταν τα πιο όμορφα της ζωής του, αφού έλαβε το ωραιότερο δώρο, από τη σύζυγό του, Λαμπρινή, την γέννηση του μονάκριβου γιου τους, την Πέμπτη 16 Μαρτίου!

O Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Σάλτη, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Γιώργος Βέρος, η Ανχελίτα και ο Γιάννης Λάφης, εδώ και μήνες, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, προκαλούν sold out εμφανίσεις, και έχουν κερδίσει το στοίχημα της διασκέδασης, στο Bodega!

Σάκης Αρσενίου έκπληξη γενεθλίων

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram

Πρόσφατα Άρθρα

Νέα Music Video

Όλες οι νέες κυκλοφορίες και video clip στην Ελληνική Μουσική

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης