16.4 C
Kozani

8ο Φεστιβάλ Πόζαρ 18-19-20 Ιουλίου 2019
8

Μελωδία 102.4
Μελωδία 102.4
Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

8ο Φεστιβάλ Πόζαρ 18-19-20 Ιουλίου 2019

8ο Φεστιβάλ Πόζαρ 18-19-20 Ιουλίου 2019

Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει στο φαράγγι, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό!

Σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την ιστορική Αριδαία και 35 χιλιομέτρων από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390 μέτρων, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ. Το φεστιβάλ παρουσιάζουν οι απρόβλεπτοι, απίθανοι, μοναδικοί Unboxholics!

Για ακόμη μια χρονιά ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε στις συναυλίες των μεγαλύτερων καλλιτεχνών. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική και αξέχαστες εμπειρίες!

Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Αυθεντικός, συναισθηματικός, εκρηκτικός, ο Βασίλης μετράει περισσότερα από 45 χρόνια πορείας, αμέτρητους δίσκους, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες. Την ίδια μέρα στη σκηνή θα ανέβει ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για να ρίξουν κόκκινο στη νύχτα! Η παράσταση αυτή, με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά», ήταν ταυτόχρονα απολογισμός και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.

Δεύτερη μέρα του φεστιβάλ και συνεχίζουμε με την μαγευτική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο! Θα μοιραστούμε εμπειρίες ,θα νοσταλγήσουμε ,θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε με αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα με το προσωπικό της στίγμα. Ο Κωστής Μαραβέγιας θα κάνει τη νύχτα αξέχαστη με το δικό του μαγικό τρόπο. Θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς.

Την τρίτη μέρα η Πάολα θα ανεβάσει την ένταση για να ξεσηκώσει και τους τελευταίους με τη φωνή της και τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια της! Μαζί της ο ξεσηκωτικός Γιώργος Παπαδόπουλος!

19 ΙΟΥΛΙΟΥ
Bασίλης Παπακωνσταντίνου
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Νίκος Πορτοκάλογλου
Radioactive

20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Kωστής Μαραβέγιας

21 ΙΟΥΛΙΟΥ
Πάολα
Γιώργος Παπαδόπουλος

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
25 τριημέρου περιορισμένα
30 ευρώ τριημέρου περιορισμένα
35 ευρώ τριημέρου
13 ευρώ προπώληση φοιτητικό ανέργων ημέρας
15 ευρώ ταμείο

 

Ακολουθήστε τον Μελωδία 102.4 στο Google News
Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube για όλες τις αποκλειστικότητες
Ακολουθήστε μας στο Viber και στο Telegram
Kozani
broken clouds
16.4°C
16.4°
16.4°
48%
1kmh
75%
Τρ
16°
Τε
19°
Πε
22°
Πα
17°
Σα
15°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
GOSSIP NEWS

ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ
Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
Μελωδία 102,4
ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

    ON AIR
    Radio Μελωδία 102,4
    Το Νο1 Ραδιόφωνο στο νομό Κοζάνης
    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX