A.M. Sniper – Run | Video Clip

Ο A.M. SNiPER, ο Ελληνοκύπριος διεθνούς φήμης rapper που «σαρώνει» ανά την Ευρώπη, παρουσιάζει το music video για το νέο του smash hit «RUN»!

Γνωστός για την ποιοτική του αισθητική και την οπτική του για το χρώμα, ο A.M. SNiPER πρωταγωνιστεί σε ένα κινηματογραφικό βίντεο, τα σκηνικά του οποίου επιμελήθηκε η ομάδα της επιτυχημένης ταινίας «Suicide Squad», Alcatraz και Shawshank Redemption. Οι τοίχοι των φυλακών, ο συνωστισμός των κρατουμένων και το έντονο, ψυχρό, βιομηχανικό περιβάλλον έρχεται σε αντίθεση με τους θερμούς τόνους του λαμπερού πορτοκαλί και τις άλλες χρωματικές «πινελιές» σε τοίχους γεμάτους graffiti και σε έργα τέχνης, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Ήθελα να δείξω πως κάθε άνθρωπος αιχμαλωτίζεται από τη ζωή αν πραγματικά επιλέξει να κάνει αυτό που αγαπά. Όντας δούλος της τέχνης μου, κάθε φυλακή αντιπροσωπεύει το ταλέντο ενός ανθρώπου που, την ίδια στιγμή, προσπαθεί να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα … Καταδικασμένος ισόβια να κάνω αυτό που μου αρέσει», εξηγεί ο ίδιος, μιλώντας στο «CLASH Magazine».

Το «RUΝ», που κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Records, σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δείτε όλες τις νέες Ξένες Κυκλοφορίες εδώ

Ο A.M. SNiPER, που ήταν υποψήφιος στα περσινά βραβεία MAD VMA για το καλύτερο ντουέτο και εμφανίστηκε στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα hot ονόματα του διεθνούς rap movement. Εκτός από τα smash hits του, όπως το «Supreme» που αναδείχθηκε «τραγούδι της εβδομάδας» στο BBC και έγινε χρυσό στη Μεγάλη Βρετανία, συμμετείχε στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του Αμερικανού rapper Tekashi 6ix9ine και έχει κάνει sold out εμφανίσεις με τους Young Thug, Gunna, Fredo, Yxng Bane, M Huncho και Charlie Sloth.

A.M. Sniper “Run” δες το video clip εδώ