Αλέξανδρος Ρήγας - Απο που κι ως που  (Teo Tzimas Remix)

Αλέξανδρος Ρήγας – Από που κι ως που | Teo Tzimas Remix

Το επίσημο remix στην επιτυχία του Αλέξανδρου Ρήγα με τίτλο “Από Που Κι Ως Που” μόλις κυκλοφόρησε. Ο Teo Tzimas και η ομάδα της EPIC MUSIC μας χαρίζουν μία ακόμα επιτυχία και μας παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια version σε μία επιτυχία που ανεβαίνει συνεχώς στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στις καρδιές μας.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας εμφανίζεται στο Caramela κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββατο-Κυριακή και κλέβει τις εντυπώσεις με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία του έχοντας στο πλευρό του το Γιώργο Τσαλίκη, τον Κυριάκο Κυανό, τη Χριστίνα Κολέτσα και τους Knock Out.

H συνεργασία του με τον Teo Tzima μας φέρνει την ανανεωμένη εκτέλεση της τελευταίας του επιτυχίας.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Χάρη Γαλανό. Την παραγωγή ανέλαβε η ομάδα της EPIC MUSIC [Teo Tzimas – Πάρης Κάλπος] ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο μετρ του είδους Βαγγέλης Τσαουσόπουλος παρουσιάζοντας μας ένα ακόμα όμορφο video clip.

[dt_fancy_title title=”Βρείτε μας στο Facebook” title_align=”center” title_size=”big” title_color=”custom” title_bg=”disabled” separator_color=”default” custom_title_color=”#1e73be” separator_style=”double”][dt_gap height=”20″]