Ανατροπή με το X Factor

Αλλαγή στα σχέδιά του OPEN για το talent show «xfactor» που είναι να παρουσιάσει η Δέσποινα Βανδή.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το κανάλι να προβάλλει συνεχώς το τρέιλερ για συμμετοχές αλλά τελικά ανατρέπονται τα σχέδιά τους. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και ήταν προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες όμως όλα «πάγωσαν» προκαλώντας ερωτηματικά για το τι πρόκειται να γίνει και αν θα βγει στον αέρα. Η αλήθεια είναι πως τα στελέχη του OPEN ανέβαλαν τα γυρίσματα γιατί ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα βγάλουν το X Factor.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η μέχρι τώρα απόφασή είναι το talent show να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου. Αλλά αν υπάρξουν εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, τότε δεν αποκλείεται να το πάνε για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι προγραμματισμένο αμέσως μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν ώστε να έτοιμοι αν όλα κυλήσουν ομαλά…!

Εκτός κι αν υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα τους αναγκάσουν να το βάλουν στο «ψυγείο» μέχρι τις αρχές της επόμενης σεζόν, πιστεύοντας πως θα είναι ένα δυνατό «όπλο» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!