Αντύπας-Γιώργος-Θεοφάνους

Αντύπας – Βάλτε κάτι να πιω | Teaser

Ο Αντύπας συνεργάζεται δισκογραφικά με το Γιώργο Θεοφάνους με το τραγούδι ” Βάλτε κάτι να πιω “. Έρχεται αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4 στις 07.09.2014

Ο Αντύπας ενώνει τις δυνάμεις του με το Γιώργο Θεοφάνους και παρουσιάζει σε λίγες ημέρες το καινούριο τραγούδι τους, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την έναρξη των εμφανίσεών του στο «Βοτανικός» μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο.

Έπειτα από την τελευταία επιτυχία του με τίτλο «Τραύμα Διαμπερές» (αλλά και το «Ζεϊμπέκικο του Γιώργου», τραγούδι – αφιέρωση στο φίλο του Γιώργο Πολίτη), ο Αντύπας επανέρχεται στο δισκογραφικό προσκήνιο με μία νέα σπουδαία συνεργασία. Ο τραγουδιστής συμπράττει με το Γιώργο Θεοφάνους και μαζί με το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών ετοιμάζουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω», σε μουσική του τελευταίου και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Το «Βάλ’τε Κάτι Να Πιω», θα το ακούσετε αποκλειστικά στον Μελωδία 102.4 στις 7 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο Αντύπας επιστρέφει στη σκηνή του «Βοτανικός» και μετά τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις του με το Νίκο Κουρκούλη και την Αγγελική Ηλιάδη, συναντά το Νίκο Μακρόπουλο, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει σύντομα τις εμφανίσεις τους. Το σχήμα συμπληρώνουν οι Kings.

Ακούστε το Teaser από το νέο τραγούδι του Αντύπα