Τσαλίκης & Mohombi

Ο Γιώργος Τσαλίκης καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή Μέγκα με μία , ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του με τον παγκόσμιο σταρ Mohombi .

Για πρώτη φορά Έλληνας καλλιτέχνης συνεργάζεται σε live εμφάνιση και σε ντουέτο που θα κυκλοφορήσει στην παγκοσμία αγορά με έναν από τους πιο πετυχημένους νέους καλλιτέχνες στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, που έχει συνεργαστεί με τον Pitbull δύο φορές, με τον Shaggy και τον Ekon και άλλους, με εκατοντάδες εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube και με παραγωγό τον RedOne o οποίος είναι παραγωγός των μεγαλύτερων σταρ του εξωτερικού. Ήταν αυτός που ανακάλυψε την Lady Gaga και θεωρείτε ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς, όλων των εποχών . Είναι αυτή τη στιγμή ο Μίδας της ξένης μουσικής, παγκοσμίως .

Το ντουέτο των δυο καλλιτεχνών έχει ήδη ηχογραφηθεί και μαζί με τους συνεργάτες τους ετοιμάζονται πυρετωδώς για την κοινή τους εμφάνιση στην Λεμεσό της Κύπρου 1η Ιουλίου , όπου εκτός από ένα εκρηκτικό σόου που έχουν ετοιμάσει θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ντουέτο τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία του Mohombi στην παγκόσμια αγορά τον επόμενο μήνα .

Θα γυρίσουν σκηνές live , του καινούργιου τραγουδιού τους του οποίου τα γυρίσματα θα συνεχιστούν 2 και 3 Ιουλίου στην Κύπρο.

Ενδεικτικά για να αντιληφθούμε το μέγεθος αυτής της συνεργασίας αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Μohombi αυτή την στιγμή με το τραγούδι Habibi βρίσκεται στην 7η θέση παγκόσμια , στην κορυφή των charts σε περισσότερες από 70 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Κύπρου, και το δεύτερο ντουέτο του με τον Pitbull που κυκλοφόρησε πριν από δέκα ημέρες βρίσκεται στην θέση 12 στα chart της Αμερικής.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μετά την συνεργασία του με τον Aziz προχωράει το άνοιγμα του με κέφι και σεμνότητα, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να συνεργαστεί από μία δημοτική τραγουδίστρια της χώρας μας μέχρι έναν παγκοσμίου φήμης σταρ του εξωτερικού.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Τσαλίκη και ο Μάριος Χαπέρης που έχει συντονίσει όλη την συνεργασία μας αποκαλύπτουν ότι οι εκπλήξεις που ακολουθούν θα είναι μεγάλες και το φετινό καλοκαίρι για τον Γιώργο αναμένεται εκρηκτικό!!!!!

[dt_fancy_title title=”Βρείτε μας στο Facebook” title_align=”center” title_size=”big” title_color=”custom” title_bg=”disabled” separator_color=”default” custom_title_color=”#1e73be” separator_style=”double”][dt_gap height=”20″]