21.4 C
Kozani
Ξένη ΜουσικήΞένα VideoClipEvangelia - Fotiá | Video Clip

ΝΕΕΣ ΞΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Μελωδία 102.4

www.radiomelodia.gr

Το Νο1 Ραδιόφωνο στον Νομό Κοζάνης.

Evangelia - Fotiá

Evangelia – Fotiá | Video Clip

Ενώ σε πολλές χώρες το καλοκαίρι αρχίζει και τελειώνει, τα πράγματα για την Ελληνοαμερικάνα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Evangelia θα γίνουν πολύ ζεστά. Το “Fotia” είναι το νέο της track και μιλάει για την ένταση αλλά και την ικανοποίηση του να ερωτεύεσαι ή να παίρνεις μία μεγάλη απόφαση.

Η Evangelia έχει πάρει 2 μεγάλες αποφάσεις. Η πρώτη ήταν όταν άφησε την δουλειά της σαν δασκάλα για να κυνηγήσει το όνειρό της σαν καλλιτέχνιδα και η δεύτερη όταν πια άφησε τον εαυτό της ελεύθερο να ερωτευτεί τον συνθέτη και παραγωγό Stolar, που αργότερα έγινε και ένας από τους βασικούς συνεργάτες της. To “Fotia” εξερευνεί θέματα όπως η αναποφασιστικότητα, να μην μπορείς να ελέγξεις να συναισθήματά σου και τελικά να αποφασίζεις να αφεθείς και να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου.

Έχοντας μεγαλώσει στην Ελλάδα, στο νησί της Κρήτης, όπου ζούσε η γιαγιά της αλλά και στο New Jersey στην Αμερική, όπου ζούσαν οι γονείς της, η καρδιά της Evangelia είναι χωρισμένη μεταξύ δύο χωρών και δύο κουλτουρών. Μία ανισότητα που προσφέρει ένα μαγνητικό mix στην μουσική της. Στο “Fotia” φέρνει κοντά παραδοσιακούς Ελληνικούς ήχους με σύγχρονες pop μελωδίες ενώ ταυτοχρόνως τραγουδά αισθησιακά για την παράδοση στον πειρασμό και το χάσιμο του ελέγχου. Το αποτέλεσμα είναι μία ιδιαίτερη και εθιστική ακουστική μίξη που σε τραβάει συναισθηματικά ενώ ταυτοχρόνως σε κάνει να θέλεις να χορέψεις.

Με τον Stolar (Aloe Blacc, Selena Gomez) και το συμπαραγωγό Alexis Troy (RIN, Sero, MHD), η ανερχόμενη καλλιτέχνιδα βρήκε δύο εξαιρετικούς συνεργάτες για να δώσει ζωή στην ιστορία της.

“Ένα από τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία του “Fotia” είναι τα άτομα με τα οποία το έφτιαξα. Το γράψαμε μία μέρα αφού υπέγραψα με την δισκογραφική μου στο Βερολίνο, αρχίζοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή μου. Ήμουνα πολύ ενθουσιασμένη να δουλέψω με τον Alexis γιατί πέρα από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικός, είναι και Έλληνας. Ταιριάξαμε κατευθείαν και ήταν πολύ όμορφα να δουλεύεις με κάποιον που μιλάει την γλώσσα σου, καταλαβαίνει την κουλτούρα σου και ξέρει τα παραδοσιακά μουσικά όργανα από τα οποία η μουσική μου είναι εμπνευσμένη».

Το “Fotia” είναι το δεύτερο single της Evangelia μετά την κυκλοφορία του debut track της “Pame Pame”. Μόλις στην αρχή της καριέρας της, έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό της χαρακτηριστικό ήχο. Μπλέκοντας της Αμερικάνικη pop κουλτούρα με παραδοσιακά Ελληνικά στοιχεία, η Evangelia τιμά τους προγόνους της ενώ δημιουργεί και την δικιά της ταυτότητα. Η τέχνη της συνδέει τους ανθρώπους μέσα από το μήνυμα ότι πρέπει να είμαστε περήφανα ερωτευμένοι με τον εαυτό μας και να ακολουθούμε το μονοπάτι που είναι πιο σημαντικό για τον καθένα μας.

Η φιλοσοφία που έχει η Evangelia για την ζωή μπορεί να περιληφθεί με μία λέξη: μεράκι, από το οποίο έχει βάλει πολύ στο νέο της τραγούδι.

Evangelia – Fotiá | Lyrics

Στίχοι – Lyrics

Is it the way you speak?
The way that you look at me?
How’d you get my attention?

It’s not what I’m looking for
Just cause we’re on the floor
Don’t get the wrong impression

Φωτιά μες στα μάτια σου (fire in your eyes)
It’s all in the way that we move
I know that you feel it too
Φωτιά μες στα μάτια σου (fire in your eyes)
I promised I’d never give in
But something is different

My heart is tripping on a wire
Catch myself falling in the fire
Don’t wanna let you know
Don’t wanna lose control

Wild thoughts keep coming and I hide em
Body’s living in denial
Don’t wanna let you go
I’m gonna lose control

I’m gonna lose control x4

What if I let you in?
What if I start again?
What if it leaves me broken?

I wanna jump in the water
Fall even farther
let you see all of me, all of me

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lifestyle News

#TAGS