Στίχοι: Γιάννης Μωραΐτης - Μακριά μου και πάλι

Γιάννης Μωραΐτης – Μακριά μου και πάλι | Video Clip

Ο Γιάννης Μωραΐτης επιστρέφει δυναμικά και μας χαρίζει την νέα του επιτυχία με τίτλο “Μακριά Μου Και Πάλι” μέσα από την καινούργια του δισκογραφική στέγη, την Spark Records!

O καλλιτέχνης που έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό και με διεθνής διακρίσεις, όπως το 2011 με το τραγούδι του “Για πρώτη φορά” που κατέκτησε την 1η θέση στον Παγκόσμιο διαδικτυακό Διαγωνισμό INFE.VISION και το 2012 που βραβεύτηκε στο Σ.Ε.Φ από τον όμιλο της UNESCO ως νέος καλλιτέχνης, για μία ακόμη φορά θα προκαλέσει την απόλυτη αίσθηση!

Ο πολυντάλαντος καλλιτέχνης με σπουδές στο Αττικό Ωδείο, δεν περιόρισε την καλλιτεχνική του φύση, μόνο στην μουσική, αλλά προχώρησε ακόμη παραπέρα, στην υποκριτική αποφοιτώντας από την Δραματική Σχολή «Ιάκωβος Καμπανέλλης», γεγονός που τον οδήγησε σε μεγάλες θεατρικές σκηνές στο πλευρό καταξιωμένων ηθοποιών, όπως τον Κώστα Αρζόγλου, τη Σόφη Ζαννίνου ,τον Περικλή Λιανό, τη Νταίζη Σεμπεκοπούλου, τον Μάξιμο Μουμούρη ,τον Κλέωνα Γρηγοριάδη ,τον Μιχάλη Μητρούση , την Γώτα Φέστα κ.α.

Στις αρχές του 2014 επιλέχτηκε από τον Μίμη Πλέσσα και τον σκηνοθέτη Μάνο Πετούση για να συμμετάσχει στο musical «Ξημερώνει Κυριακή».

Λίγους μήνες μετά, έπαιξε στο θρυλικό musical “Rocky Horror Show” του Richard O’ Brien, σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου, μαζί με πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

Το “Μακριά Μου Και Πάλι” είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα σε μουσική Αλμπίνας Ζαχαριάδου και στίχους Βαγγέλη Βαφείδη και αποτελεί το επόμενο μουσικό εγχείρημα του Γιάννη Μωραΐτη!