Γιωργος Σαμπάνης

Γιώργος Σαμπάνης – Κανείς Δεν Ξέρει | Video Clip

Η νέα επιτυχία του Γιώργου Σαμπάνη που ακούει στον τίτλο «Κανείς Δεν Ξέρει», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του απέκτησε εικόνα!

Το «Κανείς Δεν Ξέρει» είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι, που από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού ανάμεσα στους φαν της καλής ελληνικής μουσικής και έστρεψε για μια ακόμη φορά όλα τα φώτα στον πιο δημοφιλή συνθέτη και τραγουδιστή της εποχής μας. Η αναμενόμενη οπτικοποίηση της επιτυχίας αυτής κυκλοφόρησε, με τον Γιώργο Σαμπάνη, πολύ διαφορετικό απ’ ότι τον είχαμε συνηθίσει σε ένα ανατρεπτικό video clip, όπου παίρνει τον ρόλο του… σχιζοφρενή!

Βασισμένο στο μυθιστόρημα «Ο Σωσίας» του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι είναι το σενάριο του ολοκαίνουργιουvideo clip για το τραγούδι-επιτυχία «Κανείς Δεν Ξέρει» του Γιώργου Σαμπάνη, ένα στιλιζαρισμένο ψυχολογικό θρίλερ που μας φέρνει αντιμέτωπους με τον πιο σκοτεινό εαυτό μας.

Δείτε τους στίχους του τραγουδιού εδώ

Σκηνοθετημένο από τον πολύ ταλαντούχο Γιάννη Δημολίτσα σε επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου και με τη χορηγία της ChillBox, το βίντεο κλιπ γυρίστηκε την Τετάρτη 29/10 σε ατμοσφαιρικούς χώρους όπως το club Dybbuk, ένα 50s διαμέρισμα στην οδό Αχαρνών και μια μονοκατοικία στην Παλλήνη και συνοδεύει το απίστευτα επιτυχημένο νέο single «Κανείς Δεν Ξέρει» από τον δίσκο «Μόνο Εξ Επαφής» του Γιώργου Σαμπάνη, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε στις αρχές της βδομάδας.

Απολαύστε το ανατρεπτικό video clip του τραγουδιού: