Η Σταχτοπούτα στην Πτολεμαΐδα Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου – Ώρες 17.15 & 19.15
Τηλ. 24630 53210 – INFO – 6974797109
Προπώληση: Βιβλ/λείο Επι Χάρτου
Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το καλοκαίρι με τον Λύκο & τα 7 Κατσικάκια & την 1η σεζόν του φετινού χειμώνα με τον Μάγο του Οζ & Την Χιονάτη με τους 7 Νάνους σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 ,πλησιάζοντας αισίως τα 10 χρόνια παρουσίας με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του. Παρουσιάζει για 9ο συνεχές χειμώνα στην πόλη μας & ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ το φανταστικό παραμύθι που όλα τα παιδιά γνωρίζουν.

Η Σταχτοπούτα Charles Perrault – Λίγα λόγια για το έργο…

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας παρουσιάζει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Το κλασικό παραμύθι του charles Perrault που με μοναδικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την ευτυχία με την λύπη και την αλήθεια με την μαγεία.
Η Σταχτοπούτα περνάει πολύ δύσκολες ημέρες κοντά στην μητριά και τις αδελφές της. Μια πρόσκληση από το παλάτι για τον ετήσιο χορό και σε συνδυασμό με την άρνηση της μητριάς της να παρευρεθεί, η Σταχτοπούτα γίνεται η αφορμή να εμφανιστεί η Νεραϊδονονά. Η Σταχτοπούτα θα πάει στον χορό και με την βοήθεια της Νεραϊδονονάς θα βρει την ευτυχία, την ηρεμία… Κι έναν υπέροχο Πρίγκηπα! Η Συνέχεια επί Σκηνής!!!

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:
Γιάννης Παπαευθυμίου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Αννα Γιαννακίδου, Χριστίνα Δανιήλ, Μαιρα Αλεξοπούλου, Μαρία Καρύδη-Ψαράκου

Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιώργος Πούλης

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα Διάλειμμα 10 λεπτών)