Καλομοίρα - Shoot 'em Down

Καλομοίρα – Shoot ’em Down | Video Clip

Μετά τη κυκλοφορία του νέου single «Shoot ‘em down» η Καλομοίρα παρουσιάζει το video clip από το live performance που παρουσίασε στη σκηνή του Rising Star στον Ant1 με σκηνές όμως που δεν έχουμε ξαναδεί!

Η Καλομοίρα στο video clip εμφανίζεται στο πλατό του Rising Star και μας δείχνει την πιο sexy πλευρά της. Ως μαύρος άγγελος και με 10 χορευτές στη σκηνή, ξεσηκώνει με το ρυθμό της και την εντυπωσιακή χορογραφία από τον Νίκο Μαριάνο , σε σκηνοθεσία του Θάνου Γκομόζια.

Η έμπνευση αυτής της performance έχει στοιχεία από τα shows της Vicotoria’s Secret με τους διάσημους sexy αγγέλους της, με την Καλομοίρα να εκπλήσσει τους πάντες σε αυτό τον ανατρεπτικό ρόλο που έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Την εμφάνιση της Καλομοίρας επιμελήθηκαν: Η ευφάνταστη μακιγιέζ Έλσα Πρωτοψάλτη, ο μοναδικός hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης, και το styling που κέρδισε τις εντυπώσεις από τη δημιουργική Έλσα Κουτσιουμάρη .

Το νέο video clip “ Shoot ‘em down ” της Καλομοίρα κυκλοφορεί από την 314Records.

Απολαύστε το νέο video clip ” Shoot ‘em down ” εδώ:

[dt_fancy_title title=”Βρείτε μας στο Facebook” title_align=”center” title_size=”big” title_color=”custom” title_bg=”disabled” separator_color=”default” custom_title_color=”#1e73be” separator_style=”double”][dt_gap height=”20″]