Κρυσταλλια

Κρυσταλλία – Όπως στα Σινεμα…Fin | Video Clip

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Κρυσταλλία, επιστρέφει μουσικά με καλοκαιρινή διάθεση και το ακαταμάχητα αισιόδοξο τραγούδι, “Όπως Στο Σινεμά …Fin“, που υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί Γεράσιμος Ευαγγελάτος (στίχοι) και Μαριέττα Φαφούτη (μουσική),

Το νέο τραγούδι συνδυάζει μουσικά στοιχεία dixieland, Gypsy jazz και swing, με αναφορές στον γαλλικό κινηματογράφο του 60′ και με έντονα Nouvelle Vague στοιχεία, ενώ ταυτόχρονα οπτικοποιείται με ένα πολύ εντυπωσιακό και ιδιαίτερο video clip, το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Δημήτρης Πλατανιάς.

Με αναφορές σε κινηματογράφο των 20s και 30s, αλλά και σε all time classic ταινίες όπως “Αmelie”, “H Κόκκνη Ταινία” του Κισλόφσκι, “Η Ζωή Της Adele” (“Blue Is The Warmest Color”), βλέπουμε την Κρυσταλλία να μεταμορφώνεται σε σταρ του σινεμά και να κάνει τα πάντα από το να τραγουδά μέσα από κινούμενες αφίσες μέχρι να χορεύει κλακέτες σε ύφος Fred Astaire!

Το official video clip κυκλοφορεί από την PLATINUM Records | ΚΙΒΩΤΟΣ. Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που αγαπά το ελληνικό τραγούδι!

Απολαύστε το!