Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις 5 Αυγούστου στο XS Live

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 «Στα αστέρια πάμε» … ως τα «Ξημερώματα» Xs Live Clubbing Πτολεμαίδα – To Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ θα μας χαρίσει μοναδικές βραδιές με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, τον Αύγουστο ταξιδεύει σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας για ένα εντυπωσιακό live που θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Μετά τις Sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου «Όσα νιώθω» να έχουν φτάσει την κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών Ραδιοφώνων και με ρεκόρ προβολών στο YouTube , ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για πρώτη φορά στην Πτολεμαίδα για ένα μαγικό βράδυ που το περίμενες καιρό! Σάββατο 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ στο Xs Live Clubbing στην ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ, έρχεται για να μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα απ’ την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Otherview σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών!

Τιμή Εισόδου με Ποτό 15 Ευρώ!
Τηλ Κρατήσεων 6944-299758