Πεγκυ Ζηνα

Ο Stan υπογράφει το νέο single της Πέγκυ Ζήνα!

Μία συνεργασία – έκπληξη βρίσκεται στα «σκαριά» αυτό το διάστημα. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Stan βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το καινούριο τραγούδι τους.

Ο Stan δεν βρίσκεται στο στούντιο μόνο για την προετοιμασία του καινούριου τραγουδιού του «Όταν Αγαπάς», που θα ακούσουμε για πρώτη στον Μελωδία 102.4 τη Δευτέρα 22/9, αλλά ηχογραφεί παράλληλα και το νέο single της Πέγκυ Ζήνα, το οποίο και υπογράφει!

Μία συνεργασία – έκπληξη βρίσκεται στα «σκαριά» αυτό το διάστημα, με την Πέγκυ Ζήνα μετά το τελευταίο live album της και τα 4 καινούρια κομμάτια που περιείχε, να ετοιμάζει τη δισκογραφική επιστροφή της με ένα τραγούδι δια χειρός του Στράτου Αντιπαριώτη.

Τίτλος του «Μόνη Καρδιά» και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο καιρό από τη Minos – EMI.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στο ρόλο του δημιουργού, αφού κατά καιρούς έχει συνθέσει τη μουσική σε κομμάτια όπως το «Γιατί» των Vegas και το δικό του «Φέτος τα Χριστούγεννα», ενώ έχει υπογράψει τους στίχους και στα δύο προαναφερθέντα τραγούδια, αλλά και στα «Τώρα» και «Το Άλλο σου Μισό» του Σάκη Ρουβά, στο «6 Εκατομμύρια» της Κατερίνας Στικούδη και στα «Ταξίδεψε Με» και «Στο Μυαλό Μου» που τραγούδησε ο ίδιος.