Τρελό γλέντι για την κατάκτηση του Basketball Champions League

Μέσα σε ένα 24ωρο τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ΑΕΚ γιόρτασαν δύο μεγάλες επιτυχίες για τον σύλλογο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Super League και την ευρωπαϊκή κορυφή μέσω του Basketball Champions League.

Το μεθύσι της χαράς είχε ήδη ξεκίνήσει στο ΟΑΚΑ για τους «κιτρινόμαυρους», πριν καν το πρώτο τζάμπολ του αγώνα με τη Μονακό, όταν και η ποδοσφαιρική ομάδα εμφανίστηκε με το τρόπαιο της Super League. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν, όταν ο Ντούσαν Σάκοτα σήκωσε την κούπα στον αθηναϊκό ουρανό. Το γλέντι για αυτήν την επιτυχία δεν μπορούσε να… περιοριστεί στην Καλογρέζα.

Ο γνωστός για τα «κιτρινόμαυρά» του ασιθήματα τραγουδιστής έδωσε τον τόνο, ενώ οι κλασικές ψυχές των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μαζί με τον Έντιν Άτιτς, πρόσθεσαν τις… πινελιές τους, για να απογειώσουν το γλέντι.

Όταν, μάλιστα, ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας (τον μπασκετικό), έγινε χαμός, ενώ ανάλογες εικόνες ακολούθησαν όταν το μικρώφονο πήραν οι παίκτες. Όσο για το σύνθημα που κυριάρχησε, ήταν το «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκό».

Δείτε τις εικόνες από το «κιτρινόμαυρο» πάρτι: