19.1 C
Kozani

Τα Μουσικά Σχήματα του χειμώνα 2017 – 2018 στην Αθήνα

19.1 C
Kozani

Post date:

Author:

Category:

Τα Μουσικά Σχήματα του χειμώνα 2017 – 2018 στην Αθήνα

Περιμένοντας με αγωνία, τη νέα σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, τα νυχτερινά κέντρα, οι πίστες και οι μουσικές σκηνές, προετοιμάζονται για να υποδεχθούν το κοινό τους και οι καλλιτέχνες ζεσταίνουν τις φωνές τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αθηναϊκό κοινό, αυτό που τους λατρεύει και ανυπομονεί να ξεκινήσει η διασκέδαση από κει που την άφησαν. Τα στέκια του κοινού, είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε ποιες συνεργασίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ 2017-2018 – ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

ESTATE ATHENS: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ένας και μοναδικός σταρ, Σάκης Ρουβάς, θα εμφανίζεται για ακόμα μία χρονιά, την Τρίτη κατά σειρά, στο κέντρο που κέρδισε το σεβασμό μας, το Estate. Και επειδή μία γυναικεία παρουσία πάντα μετρά στην πίστα, στο πλευρό του θα εμφανίζεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ένα δίδυμο που θα ξεχωρίσει αναμφισβήτητα τη νέα αυτή σεζόν.

CENTRAL LIVE: STAN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ

Ένα μοναδικό δίδυμο ετοιμάζεται να ενώσει τις φωνές του, για να δημιουργήσει μία αξέχαστη συνεργασία στο Central Live. Μιλάμε φυσικά για τον Χρήστο Δάντη και τον Stan. Δύο

καλλιτέχνες που δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, θα δώσουν το καλύτερο του εαυτού τους, προκειμένου να μείνουν αξέχαστοι στο αθηναϊκό κοινό.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ακόμα δεν έχει δώσει πληροφορίες για τη συνεργασία του με κάποιον καλλιτέχνη, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει ότι καλύτερο για να ικανοποιήσει το αθηναϊκό κοινό.

ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης, όπως κάθε φορά τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται στο γνωστό στέκι των Αθηνών, αλλά και δικό του προσωπικό στέκι, το ACRO. Εκεί τον αγαπήσαμε, εκεί θα τον δούμε και φέτος το χειμώνα.

4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Ο Διονύσης Σχοινάς, θα βρίσκεται στο δικό του αγαπημένο στέκι, το καλλιτεχνικό του σπίτι, το 4711. Επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια προσωπικής απουσίας από τα μουσικά δρώμενα και επέλεξε αμέσως το 4711 για τον καλλιτεχνικό του χώρο. Έτσι και φέτος θα τον απολαμβάνουμε στο μαγαζί που αγάπησε τόσο πολύ.

BOX ATHENS CLUB: ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΑΜΤΑ

Μία ακόμα ξεχωριστή συνεργασία εκτυλίσσεται στο ΒΟΧ, αυτή της αγαπημένης ποπ τραγουδίστριας, Τάμτα με το επίσης ποπ συγκρότημα που αγαπήσαμε μέσα από το συγκεκριμένο μαγαζί, τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Σίγουρα πρόκειται για μία συνεργασία που θα ξεχωρίσει στον ανταγωνιστικό στίβο της νυχτερινής διασκέδασης.

CABARET ROMEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή, θα κάνουν το δικό τους ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόγραμμα, γεμάτο με τις επιτυχίες του παρελθόντος και του παρόντος, που θα παντρευτούν για να αποτελέσουν ένα ιδιαίτερο δίδυμο στη νυχτερινή διασκέδαση. Όλα αυτά στο CABARET ROMEO.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η Άννα Βίσση, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα εμφανίζεται στο αγαπημένο της νυχτερινό κέντρο, που πλέον θα λέγαμε ότι είναι το δικό της καλλιτεχνικό στέκι, το HOTEL EΡΜΟΥ. Εκεί το πρόγραμμα της Άννας Βίσση, δημιουργεί ένα λάτιν πάρτι, με τρελό κέφι και πολύ χορό.

CABARET

Το CABARET δεν έχει δώσει ακόμα επίσημες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη με τον οποίο θα συνεργαστεί.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS: ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ

Στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS, θα πραγματοποιείται ένα πάρτι με διάθεση από τα δεκαετία του 80’, αφού ο καλλιτέχνης που θα στελεχώνει την πίστα του, είναι ο ιδιαίτερος, Τόνι Σφήνος.

-ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO

Για το νυχτερινό κέντρο TEATRO, δεν έχουμε πληροφορίες προγράμματος ακόμα. Αναμένουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη.

FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Στο νυχτερινό κέντρο FANTASIΑ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Πέτρο Ιακωβίδη, ετοιμάζονται για ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, για να γλεντήσουμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ONIRAMA

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, θα βρίσκεται φέτος το χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών, αφήνοντας το δικό του στέκι, το Fever, δοκιμάζοντας κάτι νέο μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα, ONIRAMA.

FEVER: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

O Νότης Σφακιανάκης μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, δύο καλλιτέχνες που αγαπάμε για διαφορετικούς λόγους, θα βρίσκονται στο FEVER, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Μακρόπουλο, που συνηθίσαμε να απολαμβάνουμε εκεί το τελευταίο διάστημα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Το σχήμα που θα στελεχώνει φέτος το χειμώνα το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, περιλαμβάνει τον Βασίλη, Δήμα, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, που επαναλαμβάνει τη συνεργασία του με το νυχτερινό κέντρο και την Κατερίνα Στικούδη.

ΥΤΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Το ΥΤΟΝ, ξεκίνησε με μία δυναμική είσοδο στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας. Είδαμε στη σκηνή του τον Νίκο Βέρτη, που ανέλαβε το τιμόνι του μαγαζιού και όπως ήταν αναμενόμενο, η επιτυχία της συνεργασίας θα επαναληφθεί και φέτος.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Η έκπληξη της φετινής χειμερινής σεζόν, δεν είναι άλλη από την επαναφορά του Αντώνη Ρέμου στη βάση του. Αυτή του νυχτερινού κέντρου ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ. Συνδέθηκε άρρηκτα το όνομα του Αντώνη Ρέμου με το νυχτερινό κέντρο και φέτος επιστρέφει στο στέκι του.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Αυτό είναι είδηση .. Καρράς Γαρμπή Μενιδιάτης 2018 Ιανουάριο στην Ιερά Οδό

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ

Από το αγαπημένο μας στέκι, Club 22, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πάνος Κιάμος. ¨Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βρίσκεται εκεί, για να απολύσουμε τις επιτυχίες του. Και επειδή κάθε χρόνο στο πλευρό του βρίσκεται κάποιος

αξιοσέβαστος καλλιτέχνης, έτσι και τώρα θα τον βρούμε στο πλευρό του λαϊκού τραγουδιστή, Αντύπα.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΠΑΟΛΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ

Στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ για δεύτερη χρονιά θα απολαύσουμε στον Γιώργο Μαζωνάκη. Το πρόγραμμα βέβαια θα εμπλουτίσει η μοναδική παρουσία της Πάολα αλλά και του Στέλιου Ρόκκου, που απουσίαζε από το νυχτερινό κέντρο για κάποιο καιρό αλλά επιστρέφει για να δημιουργηθεί αυτό το ιδιαίτερο σχήμα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Η Νατάσα Μποφίλιου, θα μας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές, από τη σκηνή του ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ . Δεν είναι τυχαίο βέβαια, μιας και το νυχτερινό αυτό κέντρο, μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές εμφανίσεις καλλιτεχνών με χαρακτηριστικό την ποιότητα.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Ο Μάκης Δημάκης, για δεύτερη χρονιά από την ίδια αθηναϊκή πίστα από την οποία έκανε μάλιστα το ντεμπούτο του, θα εμφανίζεται στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ. Φέτος θα έχει και έναν ξεχωριστό

συνεργάτη, τον Σταμάτη Γονίδη. Ένα ακόμα δίδυμο επιτυχίας, με εγγυημένη τη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Μία ιδιαίτερη συνεργασία που χαρακτηριστικό έχει δύο καλλιτέχνες που ξεχωρίζουν στο αθηναϊκό κοινό, είναι αυτή του νυχτερινού κέντρου ΦΩΤΑΕΡΙΟ, με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Ηλία Βρεττό.

VOX: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η αγαπημένη μας λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου, είναι από μόνη της μία ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Εντάσσοντας την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο πρόγραμμα του VOX ιερα οδος θεοδωριδου, δημιουργούν ένα ιδιαίτερο σχήμα που θέλουμε να απολαύσουμε οπωσδήποτε.

-ΠΙΣΤΕΣ

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ

Στην ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ, συναντάμε τη Γωγώ Ρωμαίου για δεύτερη χρονιά, ωστόσο φέτος θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε στο πλευρό της τον Ζαφείρη Μελά , τον Δημήτρη Γιώτη και την Βάσια Θεοδοσίου.

CARAMELA

Για το νυχτερινό κέντρο CARAMELΑ, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ

Ο Νίκος Μακρόπουλος θα εμφανίζεται για δεύτερη χρονιά στο αγαπημένο κέντρο, FRANGELICO. Η επιτυχία ακολουθεί τον Νίκο Μακρόπουλο, και εντείνεται, καθώς στο πλευρό του θα βρίσκεται η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, Αμαρυλλίς.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE

Δεν έχουμε ακόμα επίσημες πληροφορίες για τη συνεργασία του αγαπημένου μας νυχτερινού κέντρου, ΚΟΜΒΟΣ LIVE. Θα είμαστε σε αναμονή για οποιαδήποτε εξέλιξη.

NORTH LIVE STAGE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, θα βρίσκεται στο NORTH LIVE STAGE, για να τραγουδήσει τις αγαπημένες επιτυχίες του, από το παρελθόν και το παρόν.

Μελωδία 102.4
Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

Στίχοι Τραγουδιών

Νέες Κυκλοφορίες

 

GOSSIP NEWS

Latest News

Fool-proof lesson plans.

Online access from any device.

International certifications.