Αλέξανδρος Ρήγας - Απο που κι ως που  (Teo Tzimas Remix)

Αλέξανδρος Ρήγας – Από που κι ως που | Teo Tzimas Remix

Το επίσημο remix στην επιτυχία του Αλέξανδρου Ρήγα με τίτλο «Από Που Κι Ως Που» μόλις κυκλοφόρησε. Ο Teo Tzimas και η ομάδα της EPIC MUSIC μας χαρίζουν μία ακόμα επιτυχία και μας παρουσιάζουν την ολοκαίνουρια version σε μία επιτυχία που ανεβαίνει συνεχώς στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στις καρδιές μας.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας εμφανίζεται στο Caramela κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σαββατο-Κυριακή και κλέβει τις εντυπώσεις με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία του έχοντας στο πλευρό του το Γιώργο Τσαλίκη, τον Κυριάκο Κυανό, τη Χριστίνα Κολέτσα και τους Knock Out.

H συνεργασία του με τον Teo Tzima μας φέρνει την ανανεωμένη εκτέλεση της τελευταίας του επιτυχίας.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον Χάρη Γαλανό. Την παραγωγή ανέλαβε η ομάδα της EPIC MUSIC [Teo Tzimas – Πάρης Κάλπος] ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο μετρ του είδους Βαγγέλης Τσαουσόπουλος παρουσιάζοντας μας ένα ακόμα όμορφο video clip.

[dt_fancy_title title=»Βρείτε μας στο Facebook» title_align=»center» title_size=»big» title_color=»custom» title_bg=»disabled» separator_color=»default» custom_title_color=»#1e73be» separator_style=»double»][dt_gap height=»20″]